Cel mai mișto șmen de după ’89


Dacă Bode are dreptate, atunci ăsta e cel mai cu tupeu și mai inventiv tun (cu apă, firește) de după ’89. Să facem pariurile, deci.

Fără categorie
One comment on “Cel mai mișto șmen de după ’89
  1. Grupuri de experti care se dau cu think tancu’ plus FMI, BM, BE si alti mortzi ai mamelor lor din lumea toata, au ajuns la concluzia ca Romania nu poate iesi la liman decit daca statul da pe mocca (cui trebuie) petrolul, bancile, aurul si energia ieftina. Pamintul zace nelucrat, trebuie praduit si asta, odata cu padurile care fac umbra pamintului degeaba si se bashesc oxigen ca proastele. Iesirea din criza nu se poate face decit prin munca sustinuta pina la 70 de ani cu un salariu de 7oo lei (155 euro)/ luna si facind alinierea preturilor la utilitati, carburanti, haleala, etc. plus taxe si impozite, cu EU. Basescu, Isarescu, Boc si Ponta au zis ca-s de acord si li se rupe pula, asa ca au semnat cu conditia ca asfaltul, bordura, stadioanele si telegondolele sa ramina in patrimoniul national inalienabil si sa nu fie instrainate sub nici o forma. Pai, atunci la ce sa ne mai miram?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>