Ponta, înapoi la școală. Școala vieții


Cînd MRU l-a trimis pe Victor Ponta la școală, bănuiam că se referă la vreo instituție de învățămînt. Un Stanford, un Hoover, ceva. Sau, de ce nu, chiar o Universitate Creștină cu frică de dumnezeul proștilor. Ponta, însă, a ales școala vieții și calificarea la locul de muncă. Acum, de exemplu, cînd mai are cîteva ore pînă cînd să fie și oficial premier, Ponta studiază intens manierele elegante de politică externă. Și, după ce l-a făcut de merde pe Sarkozy, i-a venit mintea aia de pe urmă a premierului român și și-a cerut scuze. Citez: “regret ca, in entuziasmul pentru sustinerea lui Hollande, am folosit niste cuvinte nepotrivite la adresa fostului presedinte francez. A fost o lectie si pentru mine, la nivel international sunt termeni pe care nu poti sa ii folosesti” (de aici).

Eu sper doar ca, la noul loc de muncă, Ponta să ardă rapid, dar temeinic, etapele de studiu. Nu de alta, dar în toamnă are restanță la examenul de parlamentare și i-ar cam trebui notă mare.

Fără categorie
One comment on “Ponta, înapoi la școală. Școala vieții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>