Mușcă sau pupă! Curul


Ați admirat deja, presupun, fesele fostului premier Boc în toată sinceritatea lor, după exercițiul bucolic (păi, cum altfel?) de aseară al lui Capatos, la Antena 1. Exercițiu care a consacrat, pentru eternitate, filosofia jurnalistică de proprietate felixiană: dacă nu poți să-l pupi, mușcă-l! Evident, e vorba de cur. Cu simț de răspundere, cu colții și/sau buzele, direct pe epidermă. Nu există nuanțe platonice, nu se practică preludiu, relația cu dosul e pe față. Și la propriu, și la figurat.

P.S. Bănuiesc că, dacă Felix și-ar face rețea de socializare, aceasta s-ar numi facebuci.

Fără categorie
8 comments on “Mușcă sau pupă! Curul
  1. Au facut o magarie ca l-au aratat in curu’ gol, dar piticu’ a facut magarii mult mai mari si a lasat 3/4 din romani tot in curu’ gol in timp ce continua sa imbrace-n sute clientela PDL, asa ca e chit. Pina la urma e singurul premier cazut in cap in direct si care apare-n curu’ gol la tv. Exact cum apare si poporu’ roman prin telejurnale.

  2. Asa se duce naibii credibilitatea unei prese care datorita lui Capatos, C.S.P.si altii ca ei ,au ajuns la fel de iubiti ca si politicienii pe care ii critica.Cei care cred ca toti consumatorii de presa se uita la O.T.V.sau antene se insala copios.Si se insala devreme ce se tot intreaba de ce lumea nu mai citeste ziarele.Le spun eu!De mai desteapta ce e!

  3. Lasati ca este bine asa…Sa vada si El cum este in curu’gol Si noi suntem rupti in cur si in curu gol cam de multa vreme datorita ,,marelui om politic ” BOC dar nu l-am etalat pe la salile de fortza sau la saune si piscine iar in Piata Universitatii nu se poate sta asa pe praful asta. Datoriile si darile noastre sunt mult prea mari sa ne permitem sedintze de fortificarea organismului. Ar fi bine sa se faca asemenea poze sau o sedinta foto mai complexa la baia unuia dintre Penitenciarele de maxima securitate din tzara

  4. Oare intre euroii lui Felix si criticile colegilor, Capatos va avea vreo neliniste? Va fi putut el sa fie precum Negrea, care si-a dat demisia de la Antena pentru ca i se impunea ceva?
    Mare ticalosie: sa ajungi sa vezi in aceeasi insiruire nume de: Capatos, Marga, Greac, Hurezeanu, Ciuvia, Ciutacu, Badea, Patrasconiu, Nistor, Firea-Ciucurel, Teodorescu, Cruduta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>