Dane, ai descoperit-o cam tîrziu pe coana Leana


Dan Tăpălagă s-a săturat. De Udrea. Sau de Băsescu care o alege mereu pe Udrea în defavoarea țării. E de înțeles, era nefiresc să fie altfel. Totuși, Dane, amical îți spun: e cam tîrziu. Ai avut multe ocazii să descoperi că Elena Udrea e un fel de coana Leana, dar capitalistă. Însă le-ai ratat pe aproape toate, cu brio. Acum vreo jumătate de an ți-am și spus-o (vezi ultimul paragraf). Dar tu ai avut motivele tale să o ignori. Așa că nu te mira că acum ai puseuri vomitive, ți le-ai provocat singur. Refularea are efectele ei secundare, sînt sigur că știi.

P.S. Mărturisesc, Dane, că încerc insistent să-ți găsesc o scuză pentru artificiul tău retoric inutil de a nu nominaliza “punctul negru”. Și nu reușesc să găsesc nici una.

Fără categorie
15 comments on “Dane, ai descoperit-o cam tîrziu pe coana Leana
 1. Cataline, ca de obicei, te repezi. Tu ai fixurile tale, nu ti le pot scoate din cap. Scriam asta despre Elena Udrea in noiembrie 2010: Pete in soare. Textul integral, aici: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8056677-pete-soare.htm

  Mai gasesti cateva la fel. Totul e sa vrei sa le vezi.

  Acuma, daca tie ti se pare ca abia astazi am descoperit goliciunea personajului, ineamna ca nu citesti decat propriile tale texte. Citeste-i totusi si pe cei pe care vrei cu tot dinadinsul sa-i critici. Poti sa n-o faci in continuare, dar macar avertizeaza-ti cititorii ca ai dat-o pe SF.

  ganduri bune,
  dt

  • dane, ca de obicei, tu crezi ca un text de opinie pe an poate rezolva deficitul de texte de informatie despre un personaj sau altul. dar stii bine ca, de fapt, prin acele texte de opinie ti-ai construit alibiuri. ai tot sperat ca textele tale de opinie vor fi semnale suficient de puternice ca presedintele sa tina cont de ele. si te-ai inselat.

 2. Pun pariu ca si asta ti-a scapat. E din februarie 2011

  http://www.hotnews.ro/stiri-8294207-nou-partid.htm

  Mai ales asta: “Generatia exasperata nu mai poate fi pacalita cu false modele, cu falsi reprezentanti, cu mediocritati si pseudo lideri crescuti artificial. Cu totii il vad pe Nastase in spatele lui Ponta, pe Voiculescu catarat in carca lui Antonescu sau pe Basescu sufland in panzele Elenei Udrea.”

 3. stai ca-ti trimit si cateva anchete, tot despre ea, facute impreuna cu colegul biro. dar va trebui in final sa te hotarasti. am scris sau n-am scris.

  • daca te referi la cele pe blocarea fondurilor POR, le stiu. dar au venit tirziu. o sa-ti dau si eu o lista, sa le comparam:). oricum, la cit de toxic e personajul, cred ca putem cadea de acord ca puteai insista ceva mai mult in ultimii ani

 4. Daca nici pe astea nu le-ai vazut, nu merita sa mai pierdem timpul. Pune mana pe citit, Cataline, si dupa aia scrie. Ca sa nu ajungi in situatia penibila de a scrie mai mult decat citesti (ma refer doar la presa, nu la literatura si SF ca la astea nu ma pricep). Imi pare rau, Cataline, dar deficitul de informatie e doar in capul tau.

  http://www.hotnews.ro/stiri-10721533-.htm?nomobile

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7043385-filiera-udrea-numit-partenera-afaceri-fruntea-companiei-nationale-investiti-alte-femei-noroc-viata.htm?cfnl=

  http://www.hotnews.ro/stiri-9137253-.htm?nomobile

  http://www.hotnews.ro/stiri-9689755-.htm?nomobile

  PS: Fa-ti putin timp, sunt zeci de articole/ investigatii pe HN, majoritatea coordonate direct de mine. Ramai dator cu o bere pt documentarea gratis.

 5. adevarul e ca in kamikaze a fost rupta in bucati elena udrea. nici nu i-a luat cautis interviu in care i-a lins pantofii mai ceva ca baconschi la congres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>