Ce zice Ciutacu de cîmpul de cartofi al lui Oprescu?


Parcă nu l-am auzit, încă, pe asistatul social Ciutacu vorbind/scriind despre mizeria de gazon de pe Național Arena. Pe care mizerie a văzut-o în direct, din tribună, transformîndu-se în mai multe mizerii, dispuse pe teren în funcție de traseele și intensitatea cu care crampoanele arau de la o poartă la alta. Și, culmea, Oprescu nici nu l-a invitat la inaugurare, pe el și numai pe el, în premieră.

P.S. M-o fi auzit?:)) Omul și-a postat părerile despre subiect pe facebook pe la ora 13, cu un link bine plasat. Nimic, totuși, despre Oprescu, de vină e fratele lui Oprișan, ăla care a pus gazonul. Care, cred, și-a dat singur contractul. A, mă scuzați, Ciutacu a zis și de Oprescu: că nu e treaba lui să știe cum crește iarba.

P.P.S. Îl roade rău: ciutacul a revenit cu un soi de comentariu publicitar pentru Oprescu, la 14.31, și pe site-ul Jurnalului național. Desigur, după Ciutacu, treaba lui Oprescu nu este să știe cu iarba de pe gazon. Ceea ce mi se pare foarte corect: treaba lui Oprescu este doar să inaugureze iarba de căcat de pe un gazon dintr-un mega-stadion ultrascump, ca să ia niște voturi, nu să-și asume și că banii au fost prost cheltuiți.

Fără categorie
6 comments on “Ce zice Ciutacu de cîmpul de cartofi al lui Oprescu?
  1. Ala nu este gazon, este cel mai mare presh comunist, sub care se incearca sa se mature toate mizeriile din Bucuresti. Ca sa ma exprim utilizand acelasi rafinament al burgermeisterului Oprescu: Ba’ Domnu’, nu mai iesi matale primar a doua oara, indiferent cat ne intoxica televiziunile lu’ matale, care matale nu esti PSD-ist, esti mai mult pe partea independenta.

    Cat despre Ciutacu, e un tip onest, care nu musca mana care il hraneste. Rautaciosilor si invidiosilor carele sunteti!

  2. Oprescu (PSD) s-a dus la stadion de 200 de ori in ultimele 3 luni dar cel mai important lucru, gazonul, nu l-a interesat. Coincidenta dracului face ca un alt memmbru PSD sa fie sub-antreprenor la lucrarile pt stadion Oprisan (PSD)

    nu pot intelege cum dracu fac unii stadion de 5 stele si lasa gazonul la mana destinului, la mana unui adin PSD care a mai stricat un gazon in 2003

  3. Daca era stadionul in Polonia la Gdansk va dadea aia cu’vapoarele in cap si pentru pret si lui Oprescu inocentul si chiar lui Ciutacu care ar fi emigrat in Rusia unde poate fi cu adevarat independent-aprobat.

  4. Pingback: ciutác adj. m. și s.m. (reg.) 1. (adj.) prost, stângaci, nerod, nătăfleață * « prisacariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>