De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj


Călin Constantin Anton divorțează de Ioana Tăriceanu. Sau invers. Oricum ar fi, urmează încheierea unei căsătorii. După care un partaj. Pînă aici, nici o surpriză pentru Călin Constantin Anton, doar e la a patra operațiune de genul ăsta. Nu știu cum de nu a ajuns în sapă de lemn pînă acum, cum de nu se îmbracă din “Dragonul roșu” cînd sînt reduceri, cum de nu și-a pus GPL la Bentley. Dar am o vagă idee. Iată, de exemplu, cazul celei de-a patra viitoare foste neveste, Ioana. În 2008, cînd Constanda se afla în plin scandal cu Primăria București pentru Satul Francez și parcul Bordei, afaceristul a încheiat o afacere imobiliară avînd ca obiect cele două proprietăți. O afacere de niște zeci de milioane euro, pentru care cheltuielile cu notariatul s-au cifrat la cel puțin vreun milion euro. Coincidența face ca, în timp ce consilierii PNL din Consiliul Municipal nu participau la ședințele în care se discuta cazul Constanda (e și ăsta unul din motivele pentru care, acum, Primăria trebuie să-l despăgubească pe Constanda cu 165 milioane euro), nevasta premierului de atunci, Ioana Tăriceanu, încasa (în ultimul an da mandat al lui Tăriceanu la Guvern) taxele notariale ale afacerii lui Constanda. Sau, cum zice revista Kamikaze aici, “Peneliștii din Consiliu, blat pe banii Ioanei Tăriceanu” (alte amănunte despre afacere, aici).

Îmi vine foarte greu să cred că acesta e singurul caz în care influența premierului Tăriceanu s-a revărsat asupra cabinetului notarial al nevestei. De aceea, dragă Ioana, te rog să fii blîndă: Călin Constantin Anton nu are decît 60 de anișori, e om trăit bine, fost manechin în comunism, deci mai poate prinde măcar două mariaje. Gîndește-te, deci, dragă Ioana, și la următoarele. Care, dacă nu vor fi la fel de pragmatice ca tine, cu cabinet notarial, vor trebui să se descurce exclusiv cu ce le rămîne la partaj. Așadar, ai milă, fiară notarială ce ești!

Înainte de a le ura viitorilor proaspăt divorțați toate cele potrivite în astfel de ocazii, să-l amintim și pe un alt mare liberal, bun prieten cu Tăriceanu, cu apucături de priapism financiar de stat. E vorba de craiul Sebastian Vlădescu, cunoscut pentru abilitatea sa de a prelua neveste de la alții, cu datorii pe partea sentimentală, și de a le rentabiliza. Nici Vlădescu nu a rezistat să nu iubească în trei: el, ea și statul. Culmea perversiunii, cu o fostă nevastă. Povestea, aici.

3 comments on “De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj
  1. Pingback: De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj « Revista Kamikaze

  2. cand credeam ca nimic nu mai e surprinzator in cazul Costanda. deci consilierii PNL nu participau la sedintele de consiliu general in care se discuta cazul Costanda pt ca primul ministru (PNL) era casatorit cu notarul care se ocupa de actele lui Costanda iar interesul lor era ca acest caz sa ajunga in justitie?

    interesant, poate cu ocazia asta afla si presa din Romania cum e cu cazul asta

  3. Pingback: Fabuloasele încurcături financiar-erotice ale divorțului lui Tăriceanu « Revista Kamikaze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>