De ce l-a schimbat Bușcu pe SOV cu Patriciu? Pentru concizie


În Adevărul de azi, un redactor (împrumutat de la departamentul advertoriale plasticate și limbi de lemn de amator) scrie un articol intitulat “De azi se deschide sezonul <Cațavencilor>!”. După emoția din titlu, indicată de semnul de exclamare regulamentar (deh, colegi de trust, solidari cu salariul plătit de același mogul), urmează un profesionalism rece, de corporatist tastangiu de Pipera. Dacă vreți să-i faceți trafic lui Patriciu (pînă decide să pună taxă pe site, cum a promis acum vreun an), citiți voi tot articolul. Eu vreau să vă rețin atenția cu un singur fragment. Iată-l: “Echipa care a consacrat satira în presa autohtonă de după 1989 a decis să schimbe brandul, preferând formula mai concisă, „Caţavencii”, în locul „Academiei” de până mai ieri”.

E, ce ziceți? Vasăzică, nici vorbă de faliment, batiste, hidranți, SOV, pîrnaie, Securitate, Ivanciuci etc. Nu! E, simplu, vorba doar despre CONCIZIE. Atît și nimic mai mult. Concizie și gata. Și, hai, poate și banii lui Patriciu, dar concizia a primat, să fie clar!

Dinule, Adevărul nu e ziar, e produs de mic.ro. Adică s-a făcut de băcănie. Concis de băcănie.

Fără categorie
One comment on “De ce l-a schimbat Bușcu pe SOV cu Patriciu? Pentru concizie
  1. Nu e doar concizie, i-a luat gura pe dinainte.
    S-au autodefinit, Caţavencii.
    Sforarul specialist în şantaje şi vorbe mari, dispus să lingă mâna celui mai puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>