EvZ de intendență


Acum niște miliarde de ani, EvZ ducea războaie de presă. Acum, e doar un depozit de izmene, oale și saltele pentru niște soldați înăcriți, dotați cu arme de lemn. Nu întîmplător: noul și neoficialul patron al fostei buline este personajul din acest interviu. Advertorial cu întrebări și răspunsuri, mă rog.

Fără categorie
2 comments on “EvZ de intendență
  1. Un fel de “Pentru Patrie” numai pentru intendenta coalitiei de culoare politica potricaliu spre kaki cam ca turul chilotilor dupa o campanie fortata, o tragere de “tunuri” si o oala de fasole cu ciolan.

  2. Gata, piticul de gradina care a mancat tone de rahat in numele cauzei, l-am numit, desigur, pe ‘”marele” I. T. Morar, pleaca sa-si incaseze cascavalul lunar si sa-si bea cafeau pe banii fraierilor de contribuabili, in hogeacul de la Consulatul Romaniei la Marseille. Intr-un editorial de un penibil desavarsit, isi ia la revedere de la cei 5-6 insi care il mai citeau, afirmand, cu o siguranta de sine dezarmanta, ca pentru urmatorii 4 ani va face altceva. Cred ca, de la finele anului viitor, va primi cu succes o Mica dar Usturatoare Initiativa Erotica, fiindca deindata ce va cadea Guvernul, in urma alegerilor generale, piticu’ de gradina va fi sutuit imediat in haznaua din care a venit, cu tot cu baietii de suflet ai marinelului: Baconschi, Patapievici, Mihaies & Co. Va scapa doar marele, la propriu (150 kg in viu), Plesu, care s-a retras la timp, ca sa-l critice pe Base prin presa, de il dor pe saracul consumator impatimit de Chivas Regal fesele de la atatea critici catifelate. Menajeria merge inainte, cel putin pana in noiembrie 2012. Sa aveti succesuri, baieti! Sa lingusiti bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>