Mintea procurorului român de pe urmă


Pînă la urmă, l-au arestat (iar) pe Vîntu. Nici el n-a fost cuminte, ce-i drept. Mai nasol e că l-au arestat foarte ieftin. Și că, dacă-l vor și condamna, va fi și mai ieftin: doar 150.000 EUR de țigări. Sigur, un SOV de toată jena pe mărunțiș, penibilizat ca ultimul borfaș care ia taxă de protecție de la aprozarul din cartier. Altă daraveră era acum niște ani, după țeapa FNI, cînd SOV plimba, prin niște ruși, niște multe milioane tocmai pînă la marele licurici din Delaware. Atunci, dacă niște procurori n-ar fi fost mai ocupați să-și găsească loc de muncă sau să numere bani, era o pîine de mîncat (cum zic comentatorii de fotbal) pe banii lui Vîntu, luați de la popor și returnați la popor de stat. Că nu se făcea să-l deranjezi pe SOV de la masă. De la masa Puterii, oricare era ea, desigur.

Fără categorie
9 comments on “Mintea procurorului român de pe urmă
  1. Dar de nunta lui Kate si William n-aveti nimic domnu Prisacaru? N-a furat nimic
    Regina Mama? Nici o privatizare dubioasa, un contract minarit cu o asfaltare prin fata Casei Regale, nimic? Haideti, va rog io, ca azi e cu nunta, cu cutare…

  2. Oricât am fi bătut obrazu Oarbei n-am fi văzut d-astea,noroc în canibalismu dintre mutanții…tineri și bătrâni, fătați de Nelu-The Dark.

    Si iaca-șa, luați de tâmpiți în serii scurte,Omul-labie șade și urzește din nou pe cheltuiala noastră.

  3. Au aplicat briciul lui Occam pentru incompetenta. Daca ceva procurori la fel de incompetenti si corupti ca si cei care fur.. conduc tara transforma un ordin politic in cea mai simpla dovada de infractiune atunci QED = Vantu la bulau. Cu incalcarile mari ale legii se guverneaza bai, nu se condamna. M-UE bai feneistilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>