Jucan a spălat-o la Q pe Pivniceru


Mona Pivniceru, femeia jude de la Înalta Curte, a intrat într-o după-amiază cu o ținută în casa lui Mișu Vlasov de la Camera de Comerț și a ieșit a doua zi dimineață în altă ținută. Ca de la ea de acasă. Sau ca de la Vlasov de acasă, tot aia. Amănunte și poze, aici. Filajul s-a întîmplat în ianuarie, dar obiceiul locativ al madamei Pivniceru era mult mai vechi.

La trei luni după, în revista Florianei Jucan, Pivniceru zice așa: “Eu mă duceam să îi hrănesc mâţa şi pe cei doi bichoni, că Mişu era plecat la Viena, sau nu ştiu pe unde, şi ăia au zis că locuiesc acolo” (interviul complet). Aha! Cred că mîța aia, în cîrdășie cu bișonii, i-au sfîșiat hainele Monei P., apoi au și făcut treabă mică, respectiv mare, pe ele, deci așa se explică de ce madam magistrat a trebuit să iasă, a doua zi dimineața, cu alte haine. Pe care nu le cărase cu ea în după-amiaza zilei anterioare. Deci, hainele de dimineață erau deja acolo. Unde Mona P. nu locuiește, doar se duce să dea de mîncare menajeriei lui Vlasov.

Fără categorie
9 comments on “Jucan a spălat-o la Q pe Pivniceru
  1. asa da, domnu prisacaru. era cit pe-aci sa-mi schimb perceptia despre dvs.
    am crezut ca ati facut o gluma obscenica despre dna judecator pivniceru, ceea ce nu se cadea.

  2. Doua fete “bune” si capabile de “orice”. Una jucausa in paturile ambasadorilor, alta jucausa in paturile parvenitilor hoti ai Romaniei de tranzitie. Ce sa mai zicem, doua exemplare reprezentative!

  3. spionul lui vantu din redactia voastra cred ca este nicolae daramus asta. voi nu stiti ca este vocea lui felix in jurnalul national? mi se pare impotriva naturii sa scrii, in acelasi timp, in revista kamikaze si in jn. oricum nu cred ca-i citeste cineva articolele din revista voastra pentru ca sunt extraordinar de slabe si seci. eu unul, ca cititor vechi si fidel al vostru, am incercat sa le citesc de cateva ori dar va spun sincer ca nu intra de nicio culoare. trebuia sa- lasati in redactia lui vantu ca se integra perfect acolo. sa nu spuneti ca nu v-am zis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>