Să ne-o mai luăm o dată-n Falcă


Priviți poza atașată acestui articol. Îl recunoașteți pe nenea în costum care se joacă de-a vatmanul? Nu, nu este chiar vatman, ci primar. De Arad. Îi zice Falcă. Un fel de rudă prin alianță cu un președinte de țară. Și un fel de politician, tot prin alianță, cu o ministră de la Turism, de obicei blondă. Zilele trecute, o doamnă ceva mai brunetă și mai aspră la telegenie și fotogenie (cunoscută și ca posesoarea unor chiloței infantili vizionați de același președinte invocat mai sus) a făcut o vizită la întreprinderea privată care fabrică tramvaiele alea roșii, frumoase, în care s-a pozat Falcă. Iar întreprinderea asta de tramvaie roșii tocmai a încheiat un parteneriat cu RATB, instituție condusă de un băiat simplu, Criț, de la PDL sectorul 6, organizația-mamă a ministresei blonde la Turism. Despre care parteneriat mîrlănesc cu șpagă inclusă s-a povestit aici.

Concluzie n-am, da’ nu-i așa că lui Falcă îi vine bine ca vatman?

Fără categorie
9 comments on “Să ne-o mai luăm o dată-n Falcă
 1. ieri a fost trimis in judecata lotul “gripa aviara”. poate-ar trebui un pic de atentie si la scandalul asta care-a facut show la tv cat o mineriada DEGEABA. ca n-a fost nicio gripa aviara. sa ma citezi!:) (si, eventual, sa nu publici comentariul, ca nu ca sa apara comentariul asta ti-am scris)

 2. asta cu astra merita o analiza serioasa:
  1. dna trebuie sa declare urgent incompatibilitatea lui crit de la ratb, care a luat credit cu garantie de la patronul astra. asta trebuia transata in 2 zile intr-o democratie autentica. televiziunile (si ziarele) n-au scos un sunet si n-am vazut nicio reactie in parlament, audieri etc. trebuia demisie si ancheta declansata urgent.
  2. daca vagoanele astra sunt bune tehnic, atunci lucrul asta trebuie certificat public prin marketing, porti deschise pentru presa, teste etc. ca sa nu mai fie dubii.
  3. toate licitatiile mari de infrastructura (includ transportul public) se fac prin lobby puternic si comisioane mari. dar astra trebuie sa se bata pe piata mondiala daca vrea sa arate ca are cu ce se lauda. sa participe la 20 de licitatii internationale si sa castige macar doua, daca vrea sa aiba legitimitate.
  4. ce cauta filiera pdl in afacerea astra, de ce trebuie sa avem falanga politica atat de transparenta in aceasta zona. e ca si cum renault ar fi venit la pitesti cu seful filialei de partid din paris. aici e componenta mafiota a statului roman, oligarhia politico-financiara.

  astea as vrea sa le vad lamurite pe subiectul asta.

 3. mie mi-ar fi placut mai degraba sa faceti voi un material pe tema asta, sa vada si romanii cat de prosti au fost, nu neaparat sa apara comentariul meu, asta ziceam. ca aveti alte (re)surse.

 4. BAI GAGIULE !NU LA MISTO ,….CITESTE CARTEA -IN NUMELE DOMNULUI A LUI DAVID YALLOP -PE MINE M-A SPERIAT CAT POATE SA SEMENE MAFIA P2 CU MAI POTENTATII PSD SI PDL! TARA ASTA IN CARE NOI DOI TRAIM ACUM CA SI CAND AM AVEA O NEVASTA TAMPA DE GAT,TREBUIE PIEPTANATA ANI DE-A RANDUL DE FBI,INTERPOL SI CARE O MAI FI CA SA SPERAM CA IN 10 ANI VOM TRAI MACAR CA AUSTRIECII .

 5. Kamikaze revista de umor? Slab… am descoperit ceva mult mai tare, vezi aici: http://www.pdl.org.ro/

  Pentru incalzire:

  Carte de vizita (a PDL):

  DATA INFIINTARII: 6 februarie 1990
  PRESEDINTE: Emil Boc

  Istoric:

  Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvarii Nationale, al Partidului Democrat, al Partidului Democrat al Muncii, al Partidului Unitatii Social Democrate ,al Frontului Democrat Roman, al Partidului Alianta Nationala Romana, al Partidului Pensionarilor si Protectiei Sociale si al Partidului Liberal Democrat, partide cu care P.D.L. a fuzionat prin absorbtie.

  –delirant :)))))))))))))

 6. Off-topic, poate vă interesează totuși: am scris despre interviul cu Răzvan Petrescu din revistă:
  http://cosminmaricari.blogspot.com/2011/04/o-fictiune.html

  Pentru că-mi place cum scrie Petrescu (sunt convins că și lui Iulian Tănase), poate n-ar fi trebuit să publicați interviul ăsta. Ar putea pierde cititori, care sunt, zice-o vorbă veche, mai inteligenți decât Cațavencu. (Atâta timp cât nu scrie povestiri cu „umor sarcastic”, nu e vorba de mine.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>