Ce am muncit azi cu intelectul și cu o lopată


În curtea redacției. Free of charge. La o adică, puteți să considerați asta ca lucrare de portofoliu, în caz că stați la vilă și aveți hernie combinată cu ataraxie, deci nu puteți mînui lopata. Rog seriozitate (dar nu free of charge:) ).

Fără categorie
14 comments on “Ce am muncit azi cu intelectul și cu o lopată
 1. Domnu, sa va invatati sa puneti watermark pe poze. Vi le ia naibii alt blogger, le pune la el pe blog si dupa aia zice ca e munca lui in fata la vila lui :P

 2. d-le Prisacariu, am vrea sa vedem si opera lu’ nea’ Hiroshima(ala micu din reclama tv la Kamikaze). el ce foloseste pe post de lopata, katana sau vesta cu explozibil la purtator?

 3. Mergea o poza cu umerii matale dupa acest exercitiu de viata naturista. eu am dat de 8ori zapada, de azi dimineata, din fata garajului( personal, nu cobalcescu).Astea sunt avantajele locuirii la casa, fara servitori. Eu m-am mutat la casa, iarna, si a doua zi a nins. La prima sonerie de la poarta, am iesit in slapi cum eram obisnuit de la bloc.Zapada era pana la genunchi. Foarte placut. Doar cultura generala m-a intors in casa sa-mi pun bocancii in picioare si lopata pe umar.

 4. Nu e tocmai profi ce ai facut acolo. Dupa ce ai curatat cu lopata trebuia sa dai si cu maturica, sa ramana asfaltul “la negru”, cum ii place lu don oprescu. In caz contrar, ce a ramas acolo poate ingheta si poate aluneca dracu mantog pe vreo urma de gheata. Sau, si mai rau (nu ca primul caz n-ar fi destul de nasol :) ), poate va viziteaza sorin, aluneca, si isi rupe saracul si al treilea picior.
  Augustin Julea, am dreptate?

 5. In primul rand cateva observatii:
  1. Lucrarea este buna dar in fata imobilului nu ai degajat un loc de masina. Sa zicem ca trecem cu vederea.
  2. Nu ai continuat cararea in stanga si dreapta imobilului.

  In rest as vrea sa regandesti oferta pentru un om amarat. Chiar as vrea sa facem o actiune asa sociala pentru un baiat care recent a fost lovit de soarta. Este un barbat care are pe langa afectiunile cardio-ginecologice si o fractura de rotula. Clar nu poate sa curete singur zapada. Ce zici ii facem un bine ii facem o carare mica pana la DNA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>