Buble le semnează și le dă anonime


Mai întîi, a apărut un film în care o doamnă (sau domnișoară, de ce nu – că n-a identificat nimeni femeia cu pricina – ?) presta oral într-o mașină. La un domn. Filmul a fost postat pe blogul lui Iosif Buble, supranumit “Ioșka”, care a arătat cu degetul spre pesedista Ana Birchall. În zilele noastre, Birchall are un proces cu Ioșka, pe care-l acuză că a făcut-o de căcat fără să aibă probe că chiar ea ar fi fost doamna prestatoare din film. Iar Ioșka, desigur, chiar n-are probe.

Între timp, însă, Ioșka a migrat de pe blogul pe care a postat filmulețul oral pe un punctro: www.pesurse.ro. O vreme, și l-a asumat. Fix în momentul în care vorbim, însă, Ioșka face pe niznaiul. Dacă veți căuta pe rotld.ro proprietarul www.pesurse.ro, veți constata că Buble nu apare nicăieri (după cum se poate vedea și mai jos):

Iar dacă-l veți căuta pe Dan Agarlita, proprietarul www.pesurse.ro (sau reprezentantul acelui SRL din Drobeta Turnu Severin care deține site-ul), îl veți găsi conversîndu-se cu Ioșka pe facebook.

E inutil să intrați în secțiunea “despre” a www.pesurse.ro, acolo nu e decît neantul.

Deci, Ioșka se dă fată mare și nu admite că ar fi prestat oral nici la propriul blog, nici la noul site. Băi, Buble, la Teologia aia pe care te lauzi că ai absolvit-o, n-ai dat de niște pilde cu farisei, printre altele?

Fără categorie
9 comments on “Buble le semnează și le dă anonime
    • la PSD, nu la PNL. D-l Buble, cu tot respectul pentru “sfintentia” studiilor absolvite, nu este decat o varianta monahala a celebrei cantautoare Dana Grecu. Amandoi au transformat dictonul “Mai intai munca si pe urma distractia” in antenistul “Mai intai tipam si ragaim….apoi vedem daca-i adevarat”.
      Respect Prisacariule !

  1. Pingback: Antena3 şi Realitatea nu au jurnale de ştiri » zoso.ro blog

    • Iosif Bubble are 32 de ani, este din Deva, a absolvit Facultatea de Teologie, iar anul trecut s-a făcut remarcat prin faptul că a postat o mizerie de film pe blogul lui de căcat, cu o tipă care îi făcea sex oral în maşină unui burtos. Bubble a insinuat cu nesimţire că respectiva gagică ar fi pesedista Ana Birchall, profitînd de asemănarea acesteia cu gurista din filmul porno. Ulterior s-a dovedit că totul a fost o făcătură fabricată chiar în laboratoarele PSD, pentru ca tînăra Ana Birchall să fie desfiinţată mediatic şi scoasă din viaţa publică. De altfel, de la acel scandal nici nu s-a mai auzit nimic de Birchall, semn că demersul lui Bubble şi al pesediştilor pe care el îi gîdila în orgoliu şi-a atins scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>