O idee foarte năstrușnică a lui Băsescu


Este aceea ca statul să finanțeze campaniile electorale. Vasăzică, degeaba avem Agenție Națională de Integritate (care, din cîte știu, a făcut ceva dosare pe conturi care apăreau taman în campaniile electorale prin declarațiile unor politicieni), futil avem procurori (care, acum o vreme, au și deschis un dosar de cercetare a unor finanțări electorale posibil ilegale), inutil avem Autoritate Electorală (care habar n-am ce freacă), adică tot atîtea instituții ale statului care se ocupă de fondurile din campanie. Nu, nene, acum trebuie ca statul chiar să finanțeze campaniile electorale, ca să nu mai fie nevoite celelalte instituții de stat să-și facă treaba pentru care au bani de la buget. După logica asta, statul ar trebui să meargă cu noi în mașină, că poate facem accident și Poliția nu află, deci nu ne poate cerceta. Și, tot după ideea asta genială, statul ar trebui să meargă cu noi la o bere cu băieții, că poate ne ducem la curve și nu află nevasta, deci nu poate divorța.

Fără categorie
5 comments on “O idee foarte năstrușnică a lui Băsescu
  1. Eu cred ca n-ai inteles. Tov presedinte are “decat” intentii bune si vrea sa transparentizeze finantarea achizitiilor de galeti, zahar si ulei etc folosite in campanii drept stimulente pentru poporul votant si flamand. Asta nu exclude existenta si sarcinile celorlate institutii pomenite de tine. Asa o sa fie clar de unde vin banii pentru chestiunile respective si ce culoare vor avea pungile, in functie de autoritatea locala. Asta era tot, nu era nevoie sa te isterizezi. case closed! :)

  2. Finantatu’ campaniei electorale din banii statului ar fi pentru candidati ca leafa pentru popi: se pisha pe ea. Banu’ gros vine tot de la marii cotizatori (asfalt/energie/petrol/banci/constructii) si e folosit atit pentru campanie, cit si pentru chivernisirea catindatului si a familiei (shpaga de “nu ma uita”). Dobitoku’ asta de Besescu crede ca inca mai poate prosti lumea. Culmea e ca nimeni nu-l fute-n gura si toti il injura pe la spate, asa ca are si el dreptate atunci cind ne da muie si dup-aia hahaie. Asta meritam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>