RTV vrea întărirea statului cu Blaga


Adică ne sugerează că Blaga nu ar trebui demis, că e un bun profesionist, că asta e doar răzbunarea lui Băsescu, că e periclitată aderarea României la Schengen etc. Nu întîmplător. Da’ deloc întîmplător, ‘timabililor. Rămîneți pe recepție.

P.S. Nu există onoare de week end. Sau în week end. Dacă ar fi existat, Blaga nu ar mai fi zis, sîmbătă, că nu are de gînd să-și dea demisia.

Fără categorie
3 comments on “RTV vrea întărirea statului cu Blaga
  1. Daca si bagabontii astia au “onoare”, ne-am dat dreaq! E de sanchi, l-a ras muista de Plescoi si au pus alt golan sa tina de sase cind fura gasca. O sa fie nasol cind o sa vina scena elicopterului, ca astia i-au suparat si pe piloti.

  2. Maestre, se pare ca multa lume “de bine” a cam inceput sa simta ca ceva lung si tare se apropie, de fapt este foarte aproape, de distinsa (atentie, nu destinsa) lor gaura de cur. Indemnurile la dezordine sociala, la revolta de strada, la dat jos cu ciomagul, toate inregistrate de pe posturile TV “de bine” iaca ca a avut urmari. Astept cu nerabdare sa vedem cu ce iese la interval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>