De unde știe CTP ce gust lasă în gură prezervativele cu arome?


Citez din CTP: “Mădălina Manole s-a sinucis, Ceauşeştii au fost dezgropaţi, Dan Diaconescu preşedinte. După câteva săptămâni petrecute în America cu ani în urmă, mi-am schimbat biletul de avion ca să plec mai repede. Unul dintre motive era că laptele avea gust de banane, bananele – de peşte, peştele – de pâine, pâinea avea gustul aerului din camera de hotel şi toate gust de prezervativ cu arome. Cam asta îmi lasă în gură ştirile-bombă, breaking-newsele, red-alerţii care umplu ecranele în ultima vreme.”

Fără categorie
12 comments on “De unde știe CTP ce gust lasă în gură prezervativele cu arome?
  1. Bai, Cataline, stii ce am facut luni, de plictiseala, asteptand sa mai avanseze Misu cu coperta? Am desfacut un prezervativ cu aroma de fructe din mostrele de pe raft, l-am tras pe deget si l-am supt putin. Asa, de control. Naspa! M-a cuprins un sentiment de culpa amestecat cu mila. In fine, nu sunt convins 100% ca domnul Cristian Tudor Popescu a supt plua.

  2. ElCucui…mai spart. Ai pus punctul pe I. Intradevar nu scapi de CTP cu cea mai buna telecomanda. Cauti o emisiune fara politica, “par example” ceva sport….si CTP prezentator… cred ca de aia si a incercat sa vada daca poate folosi “obiectul muncii” altora…Prea multi isi baga…..in g…a lui…. Sau cel putin asa cred.

  3. cum credetzi ca poate sluge plua CTP? el are falcile inclestate tot timpul. nu credetzi c-ar fi exact ca la reconstructziile peniale ale lui Ciomu?

  4. @MicutzaCK, in copilaria mea, “aia mari” ne explicau cum sa invingem frica castrarii ce incumba in fiecare barbat. Imi mai amintesc doua din metode: cu degetele mari exercitand o usoara presiune pe ochii prestatatoarei, presiune care ar putea creste in caz de muscatura si, una mai BDSM, cu doua creioane ascutite, gata de atac, proptite in urechile canibalei. Acum imi dau seama ca “aia mari” nu ne-au invatat si cum sa desclestam o falca in prealabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>