CTP loves Ceaușescu, Tănase hates Băsescu


Nu-i așa că e înduioșător? Cîtă telepatie, ce similitudini paradigmatice, dar și ce nuanțe cît hăul dintre două planete. Nu? Sau poate că nu.

Fără categorie
8 comments on “CTP loves Ceaușescu, Tănase hates Băsescu
  1. Io nu mă prind de titlu. E vreun clenci când zici că “cetepeul loves ceauşescu”? Că m-am uitat în scrisa lui şi nu prea rezultă asta. Mai degrabă amândoi îi urăsc pe amândoi: scriitorii pe preşedinţi.

    • blasfemie! cum sa-l urasca ctp pe ceausescu?? pentru afirmatia asta, intr-un roman SF de ctp ai fi condamnat la moarte prin inghet pe planeta ubnffjff23

      • Măi, zicea maestrul în editorialul respektiv că era mai bine pe vremea lu Ceşcuţă, din punct de vedere al intelighenţiei. Aşa că io mă simt şi-mi dau seama că-s mai puţin inteligent decât atunci. Dar oricum, din citatul de mai jos, deduc că totuşi nu-l iubea: “Că după ce au fost împuşcaţi, în urma unui proces surogat, dar cu vârf şi îndesat MERITAT (sublinierea mea), în loc să fie îngropaţi au fost arşi aşa cum voia Elena Ceauşescu să ardă miile de morţi pe care şi-i dorea la Timişoara?”

        Dacă am înţeles prost, măcar am o scuză. Cât despre alte articole… nu prea ştiu. Zici că-l iubeşte, totuşi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>