Genial: Realitatea TV nu-l mai fute critică pe Videanu din cauza revistei “Kamikaze”:)))


Adineauri (22 iunie 2010, ora 22.30), Oana Stancu de la “Ora de foc” a Realității TV s-a referit la un caz “ipotetic” despre un conflict de interese. Care caz e așa: nevasta unui ministru e asociată cu o firmă care cîștigă contracte cu ministerul condus de soț. Incredibil, senzațional în direct, dar acest caz nu e deloc ipotetic, ci cît se poate de real: ministrul e Videanu, a cărui nevastă e asociată cu niște băieți care cîștigă contracte la Termoelectrica (instituție subordonată Ministerului Economiei, condus de Videanu). Extraordinar, Onuțo, fata tatii, scumpă mică, știi ce e superb? Că acest caz “ipotetic” care e cît se poate de real a apărut la noi, fată, în Kamikaze. Iaca, citește aici. Ai citit, Onuțo? Bravo, fată, nu degeaba porți ochelari. Poftim? Zici că avem un limbaj indecent? De ce, că am scris mai sus că l-ați “criticat” pe Videanu? Ei, hai, zînuțo, știi că asta ați făcut. Și a fost cu finalizare și cu orgasm vocal din partea lui Adriean. Nu că ar fi ceva rău în asta, desigur.

Așadar, Onuțo: cît de tralala sînteți încît să nu-l futeți în continuare pe Videanu, adică să nu-i spuneți numele în clar, doar ca să nu citați Kamikaze?

Fără categorie
2 comments on “Genial: Realitatea TV nu-l mai fute critică pe Videanu din cauza revistei “Kamikaze”:)))
  1. Bideanu ăsta…
    l-au crăcănat pe Vântu de n-are aer. Oana doar îl dă de gol. ne vom da seama cât e de groasă când înjură invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>