Ultimul răcnet în modă: baticul cu ancore


Ultima de la Istanbul: un superb batic pentru doamne și domnișoare, care ar face furori în familia Băsescu (mai ales dacă nea Traian ar fi musulman).

Fără categorie
4 comments on “Ultimul răcnet în modă: baticul cu ancore
  1. Dar Base e musulman. Traieste cu mai multe in acelasi timp: Udrea, Roberta, CCR, Justitia, Multimea (prostilor care nu vad discrepante uluitoare intre discurs si realitate). Mai enumerati si voi.

  2. Intrebare de baraj: seminar pe probleme de religie? Ca parca vaz pe mese, in pahare, luminari de alea lungi si galbene, ca prin biserici pe la noi…se lasa si cu prescura?
    La noi ultima moda e sa fii smekera, blonda, cu origine sanatoasa, cel putin cu Dreptul sau Jurnalismul la baza, daca se poate si cu master la SNSPA si varfurile vor si doctorate la CNA (colegiu national de aparare…)

    • nu seminar pe probleme de religie, ci o nuntă. mai precis, o cununie civilă, la primărie. iar alea nu erau lumînări, erau grisine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>