Cum să scoți maximum dintr-un blat


Cînd ai un blat parlamentar, soluția e să apelezi la amendamente. Care să învie mortul băgat în casă de Predoiu. Rămîneți pe recepție.

Fără categorie
8 comments on “Cum să scoți maximum dintr-un blat
  1. bai, io cand ma pierd recunosc si cer ajutor. asta e cazul acuma. nu pricep care-i faza, ca sa am si eu o opinie. am incercat azi la pranz sa inteleg ce se intampla cu ANI, Curtea Constitutionala si blatul din parlament, dar m-am plictisit in cinci minute, asa ca am decis sa nu-mi pierd timp pretios si sa postez commentul asta stupid. ce am retinut e ca prisacariu vorbeste in Kamikaze de tripletul pedelist BVB. BVB stiu. e langa piata Rasdaq. :) da’ cu restu’….?!? deci: draga Catalin, imi poti sintetiza si mie intr-o fraza, nu prea lunga, macar un inceput de explicatie? pls pls pls. de aia pentru prosti, ca sa stiu macar ce sa citesc si incotro sa ma indrept cu opinia. nu ma manipula, ca ma-nervez cand/daca ma prind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>