Ivanciuc is back


Puțină istorie recentă: mai întîi a fost un interviu de autoflagelare, apoi o ușuire de dezonoare, a urmat o împăcare pe blog ca la “Surprize, surprize” iar acum omul e din nou în caseta redacțională a AC. Despre adevăratele motive ale ușuirii nu voi vorbi, dar o poate face Doru Bușcu. Sau chiar Ivanciuc, care a scris un text de almanah AC, acum niște ani, în care vorbea despre rolul jurnalistului de investigații: ăla de șpăgar.

Fără categorie
14 comments on “Ivanciuc is back
 1. :) imi aduc aminte de aia, cu institutia iertarii :D. eu ca o fraiera ce ma aflu am crezut ca e sincera desi, clar, penibila.

  desigur, eu habar n-am cine e ivanciuc, si nici despre itm nu stiu multe (imi place doar moaca lui, e haioasa)

  tu stii cu siguranta mai multe.

  oricum faptul ca prefera sa adune vechii “colaboratori” in loc sa caute niste sange proaspat spune multe despre mentalitatea SENATULUI AC.

 2. bai, si cind imi amintesc cum mi ti-l mai injurau pe ivanciuc alde it moral si doru buscul pe la toate colturile in vremile acelea, de ziceai ca gata, s-a termenat, frate. ba ca ivanciuc e turnator si nu le-a zis si lor in redactie, ba ca de fapt vantu e suparat pe el ca a luat spaga, ba ca ivanciuc ii comenteaza lu moral pe blog pe naspa…
  ce ti-e si cu caracterele astea, domle… de la bani se ia, tot de la bani se-mpaca ;)

 3. Hm. Io nu-ş ce să zic. Nu citisem chestia aia de pe blogul lui Morar până acum. Comentariile de acolo mi se par puţin cam exagerate, şi bine ai caracterizat faza că ţine de surprize-surprize.

  În fine. Io nu-s un om suficient de moral ca să-mi permit să comentez moralitatea altora. Dar pe de altă parte, la o fază dinasta… dacă aş fi prins cu o chestie… nu ştiu, eu unul n-aş putea să mai rămân cumva pe vârf de baricade. M-aş duce eventual şi m-aş pune înapoi undeva, la coadă. Nu m-ar ţinea inima să dispar o vreme, iar apoi să mă întorc în frunte. Bleah… whatever, nu vreau să mă laud, ci doar să fac un fel de critică indirectă.

  Dar mulţi dintre cei care toarnă sau au turnat… de unde să aibă ei demnitate în caracter? Aşa că nu mă mir de fază. Dacă rămânea omul în tăcere, sau se apuca de comentat sport sau făcea articole despre natură… era o chestie. E de înţeles că jurnalismu-i meseria lui. Şi o greşit omul în tinereţe, şi acuma e mai matur şi-şi dă seama că şi-a pierdut credibilitatea.

  Însă prin ce a făcut… mie îmi spune că de fapt nu s-a schimbat, ci revine în braţele celor care l-au ajutat şi în trecut să-şi compromită viaţa.

  Că… na… tot e mai bine să fii ăla care pârăşte, decât ăla care e pârât… Şi e mai uşor, decât să te reprofilezi şi să transpiri altfel pentru o pâine.

 4. Logic, doar printre vechi sunt colaboratori. Generatiile tinere nu au colaborat. Sint geniali, au adus o epava care a mai si turnat la securitate. Ne mai plingem ca sint securisti si turnatori in politica

 5. Deh, oricati “freelance”eri ai scoate din retragere/linie moarta, toti nu poti umple golurile…oricat au rasfirat prin redactie. Acum recicleaza si ce au aruncat mai demult.
  Vorba aia (traducerea si adaptarea i.nistor): vremuri deosebite cer masuri disperate.

 6. l-am cunoscut pe CI chiar in redactia AC. in discutia purtata i-am spus ca nu poti face anchete si dezvaluiri (eram o mare admiratoare a felului cum scria si ce scria) fara sa fi trecut prin SISTEM! erau prea multe amanunte pe care un muritor de rind nu le-ar fi stiut decit daca lucrase in securitate. la indoielile mele el mi-a raspuns ca totul se reduce la autoeducatie,citit,bla-bla-bla.nu l-am crezut!
  la o saptamina dupa aceasta intinlire apare in presa stirea cu dosarul lui de securist!!

 7. bella: Stai linistita ca nu e singurul turnator din redactia aia. E doar singurul dovedit pana acum. Subliniez: pana acum. E o redactie de parveniti de la tara care se cred buricii pamantului ei fiind doar niste atarnatori pe la diversi stapani, de la Securitate la Vantu, vezi declaratiile lui Florin Calinescu despre fostii lui colegi. Verifica si seria Lista lui Secu publicata in Catavencu, ai sa vezi ca Ivanciuc semna acolo editoriale!! Ivanciuc, un turnator la securitate. De dat afara l-au dat pentru ca nu impartea spaga, nu pentru ca si-a turnat familia, parintii. Acum l-au luat inapoi la ordinul lui Vantu. Securitatea nu are nici o legatura cu asta hahaha

 8. Apropos de interviul lui Ivanciuc din Cotidianul, luat de fata aia M.C. Ce executii au mai regizat baietii cu ea pe post de calau: Ivanciuc, Sebastian, Balaceanu etc. Oare o fi luat si bani pentru ele sau le-a facut asa din naivitate?

 9. Pingback: Hillerine, Hillerine, cu Ivanciuc nu-ți e rușine? « prisacariu

 10. Pingback: Turnătorul Greceanu, PR pentru terminatul Groșan « prisacariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>