COMUNICAT: Redacția "Kamikaze" s-a spart


S-a spart de rîs citind comunicatul ghiduș al Acces Press / Grupul Editorilor și Difuzorilor de Presă SA, intitulat „Șantaj de presă privind distribuția gratuită revistei a Kamikaze“. Pentru o corectă și completă demascare a celor ce ne-au cenzurat, facem următoarele precizări:

 1. Revista “Kamikaze” nu are relații comerciale nemijlocite cu Acces Press. Revista “Kamikaze” este încredințată spre vînzare unui distribuitor general, în persoana juridică a domnilor Tutun și Ziare SRL. Așadar, nu aveam ce comisioane să eludăm, ce șantaje să șantajăm și ce negocieri să negociem.
 2. Cît despre „tinerii și lipsiții de experiență salariați de la Kamikaze“, precizăm că doamna Liliana Spiridon, administrator la GEDP SA, are dreptate: tinerii “Kamikaze” sînt lipsiți de experiență într-ale șantajului și comisioanelor, și nici nu vor să acumuleze. În plus, nu sîntem salariați, ci patroni.
 3. Le mulțumim colegilor de la Adevărul Holding pentru solidaritate și ne simțim datori să îi dezamăgim pe cei care au insinuat că revista “Kamikaze” ar fi finanțată de Dinu Patriciu. Precizăm că nimeni din conducerea Adevărul Holding nu ne-a făcut vreodată vreo propunere de finanțare, preluare, cumpărare, sponsorizare, rafinare. Să le fie rușine, Dinu Patriciu!

Redacția Kamikaze

Fără categorie
13 comments on “COMUNICAT: Redacția "Kamikaze" s-a spart
 1. hm. e ziua mantzogului. sa-l purtati sanatos. acuma trebe sa-i faceti buletin. inca un pic si poa’ sa bea si el o bere legal.
  however, eu am fost pe teren. 3 chioscuri accespress in zona. n-aveau. insa am impresia ca astia au apucat sa faca training cu vanzatorii pentru ca am avut parte de raspunsuri in felul urmator: “n-avem.. numa’ catzavencu”, “pe aia nu, da’ va dau catzavencu”, “nu donsoara, noi nu mai tinem…da’ are peste drum” [ma rog, cre’ ca asta din urma a chiulit de la training si era fan kmkz, peste drum fiind un chiosc nonaccespress].
  PS: kds ljghafl kdfjnvdaf !!!

 2. Sa-mi bag si sa-mi scot toate cele in Acces Press-ul lor, pe toata Soseaua Giurgiului n-am gasit un ghiosc de la care sa cumpar. In zona Tei la fel (cat am umblat).

  La metrou la Eroii Revolutiei nenea de la Acces a fost tare. “N-avem domne Kamikaze ca Acces Pressu’ e a lui Vantu si nu ne lasa sa o mai vindem.”

  Pan` la urma n-am ce face da tre sa intru-n Gypsy(City) Mall ca poate o gasesc p-acolo la vreun market ceva. Mor cu ei de gat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>