Găinușele electorale ale jumulitului Dragnea

El este Liviu. Liviu este condamnat penal. Liviu mai are un dosar penal în derulare. Ea este Gabi. Gabi este imaginea kitsch-ului și a parvenirii. Ea este Olguța. Olguța este simbolul țățismului. Și Olguța are un dosar penal pe rol. Ea este Rovana. Rovana este cel mai reprezentativ stop-cadru al nesimțirii. 

Trauma protestelor post „Colectiv“ e adâncă: până și PSD a înțeles că electoratul se uită chiorâș la partide. Așa se explică de ce în toate spoturile publicitar-electorale ale social-democraților nu apar politicienii lor care au invadat televizoarele de ani de zile. Nu trebuie să fii un mare specialist în comunicare ca să înțelegi că PSD știe că așa-numiții „vectori de imagine“ ai lor nu mai dau bine pe sticla poporului. Așa se face că filmulețele de campanie ale pesediștilor conțin, în proporție de peste 95%, oameni „simpli“: copii, tineri, adulți și bătrâni anonimi, care, desigur, toți îndrăznesc să creadă în România. Totuși, există și câteva excepții notabile.

Continuarea, aici.

dragnea-firea

One comment on “Găinușele electorale ale jumulitului Dragnea
  1. Ce vrei, mai obosește uneori și consilierul de imagine al lui Dragneaa, Doruleț să le spună să nu iasă cu fosile fezandate pe post de trufandale.
    Sau poate le spune, dar mai așa, prin batistă, și ăia nu înțeleg decât la hidrant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>